Fatih Terim: "Top zaten Caner Erkin'den taca çıktı"
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliği aldığı maçta Beşiktaşlı futbolcular, sarı-kırmızılı takımın attığı ilk gole büyük bir itirazda bulundu.
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliği aldığı maçta atılan ilk golden önce topun sarı-kırmızılı futbolculardan dışarıya çıktığı konusunda Beşiktaşlı futbolcular büyük bir itirazda bulundu.
Karşılaşmanın ardından bu pozisyonu değerlendiren Terim, "İlk Fenerbahçe maçından sonra çoğunuz, özellikle burada olmayıp haber yapanlar, koca maçı taça mı sığdıracağız demişti. Demek ki futbolda her şey önemli. Ama Caner'in ayağına top değiyor. Taç bizim. Biz de istediğimiz gibi çabuk başlarız" dedi.
Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın performansını da değerlendiren Terim, "Hakem bugün iyiydi, her zaman söylüyoruz tabii de. Bugün hakemler iyiydi, tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.
Belhanda'nın pozisyonunda hakemin haklı olduğunu ifade eden Terim, "Biz o kadar çok sakattan, cezadan, başka şeylerden çektik ki, fazla olsun da bize olsun diyorum. Yine cezalıyız, Belhanda yok ki hatalıydı, hakem haklıydı." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"




























