Fatih Terim: ''Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim''
Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Fransa - Uruguay maçını izlemek için Rusya'ya giden Fatih Terim, Fernando Muslera'nın yediği hatalı golün ardından Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fransa ile Uruguay arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final maçını izlemek için kızı Merve Terim ile birlikte Rusya'ya gitti.
Nizhny Novgorod şehrinde oynanan maçı izleyen Terim, Galatasaray'dan öğrencisi Fernando Muslera hakkında Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.
''ELENMESİNE Mİ ÜZÜLSEM, ERKEN DÖNMESİNE Mİ SEVİNSEM...''
Fransa'nın Uruguay'ı 2-0 yendiği maçın ardından paylaşımda bulunan Terim, "Maç sonunda Uruguay'ın elenmesine mi üzülsem, Muslera'nın erken dönmesine mi sevinsem bilemedim..." sözlerini kullandı.
''EVİN VE TARAFTARIN SENİ BEKLİYOR!''
Öte yandan Galatasaray Twitter hesabı, maçın ardından Muslera'yı etiketleyerek ''Evin ve taraftarın yeni zaferler için seni bekliyor Nando! Desteğimiz hiç eksilmeyecek...'' paylaşımı yaptı.
Evin ve taraftarın yeni zaferler için seni bekliyor Nando!
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) 6 Temmuz 2018
Desteğimiz hiç eksilmeyecek... @1_Muslera_25 pic.twitter.com/eh02vgKwuT
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!

Real Madrid'de favori Jose Mourinho

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!






















