Fatih Terim Schalke öncesi özel tebrik
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, futbolcularına, "Bütün aksiliklere rağmen Bursa'ya yenilmediniz. Şimdi Schalke'yi düşünün" dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke ile oynanacak mücadele öncesi takımla bir toplantı gerçekleştirdi.
Tecrübeli teknik adam, yaptığı konuşmada 30 dakika içinde yaşadıkları 3 sakatlığa değinerek, "Sizlere teşekkür ediyorum. Ve şunu çok net söyleyebilirim ki sizinle gurur duyuyorum. 30 dakikada 3 sakatlık yaşadık. Oyuncu değişiklik hakkımız bitti" dedi.
"BURSA MAÇINI UNUTUN"
Tecrübeli Hoca, "Hamle yapamadım. Ve kafalarda Schalke vardı. Ama siz ortaya büyük bir karakter koydunuz. Bu maçı döndürmek, yenilmemek de önemliydi. Bursaspor maçını unutun. Biz bunu telafi ederiz." yorumunu yaptı.
"ÇALIŞACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ"
Terim sözlerini, "Şimdi önemli olan Schalke maçı. Hedeflerimiz de büyük. Dar bir kadroyla zor bir süreçten geçiyoruz. Daha çok çalışacağız, daha iyisini yapacağız ve başaracağız" ifadeleriyle tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!
























