"Fatih Terim, Samul Eto'o'ya onay verdi"
Galatasaray'da aradığı forveti Antalyaspor'da buldu. Vagner Love olmayınca Fatih Terim'in Samuel Eto'o'ya onay verdi.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'da golcü transferinde sıcak bir gelişme yaşandı... İşte detaylar...
Kamerunlu golcü Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Eto'o'nun bonservisi takas yöntemi ile halledilecek.
3 OYUNCU + PARA
Galatasaray Eto'o'nun bonservisi için Antalyaspor'a Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ın bonservisi ile ayrıca bir miktar para önerdiği öğrenildi. Bu sayede sarı-kırmızılı takım forma şansı bulamayan bu oyuncuların yıllık ücretlerinden de kurtulmuş olacak.
VAGNER LOVE OLMAYINCA...
Aslında Fatih Terim Alanyaspor forması giyen Vagner Love'un transfer edilmesini istemişti. Ancak Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamaları sonrası bu transfer rafa kalktı.
ETO'O 1,5 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR
Galatasaray Samuel Eto'o ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamak istiyor. Ancak Eto'o'nun talebi 1,5 yıllık sözleşme.
BAŞKAN 'FORVET İSTİYORUZ' DEMİŞTİ
Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada Özbek döneminde devam eden transfer çalışmalarını sürdüreceğini söylemişti. Cengiz ayrıca bir forvet bir de sol bek transferine dikkat çekmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!























