Fatih Terim: "Oğulcan Çağlayan kararı komedi"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF Tahkim Kurulu'nun Oğulcan Çağlayan'ın cezasına yapılan itirazı reddetmesi hakkında açıklama yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Oğulcan Çağlayan'ın cezasına yaptıkları itirazın Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesi hakkında konuştu.
Fatih Terim konu hakkında şu ifadeleri kullandı; "Oğulcan Çağlayan için kulübümüz gerekli görüşmeleri yapıyor. Başkan yardımcımız Rezan Epözdemir'i izledim. kararın detayları hakkında doyurucu bilgiler verdi. İşin teknik tarafında kalmak istiyorum. UEFA lisans veriyor, TFF lisans vermiyor. Avrupa kupasında oynadı. Böyle bir komik durum. Biz bu konuyu Tahir Kıran başkanla çözeriz ama mantığa uymuyor. Sezon başı beyaz sayfada ve kendi alanımda kalmak istiyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!




























