Fatih Terim, Komşu'ya çabuk ısındı!
Fatih Terim'in Panathinaikos'un başında çıktığı ilk maç Yunan basınında yankı uyandırdı.

Panathinaikos, PAS Giannina'yı Apostolos Nikolaidis Stadı'nda Ioannidis ve Vilhena'nın golleriyle mağlup ederken, deneyimli çalıştırıcının yeni dönemine iyi başladığı belirtildi.
Atina ekibinin Terim yönetiminde hızlı, arzulu ve baskılı bir futbol oynadığı ve iyi bir görüntü çizdiği ifade edildi.
Fatih Terim'in bu galibiyetle aynı zamanda kendisine çalışmak için zaman da yarattığına dikkat çekildi.
Başarılı hocanın taca çıkarak üzerine gelen topa yaptığı topuk pası, yayıncı kuruluşa İtalyanca konuşması, basın toplantısında taraftarına kısa bir Yunanca mesaj vermesi ilk maçına damga vuran detaylardı.
'NE İSTEDİĞİNİ GÖSTERDİ'
Yunanistan'da yayın yapan Sport24, Panathinaikos'un 2-0'lık galibiyeti için, "Fatih Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçında Panathinaikos için hedef, strese girmeden kolay bir galibiyetti. Yeşiller, 2-0 galip gelerek Türk koçun sahada ne istediğinin işaretlerini verdi ve elbette daha çok çalışmak için zaman kazandı.
Yoncanın kahramanları, bir gol daha atan olağan şüpheli Fotis Ioannidis ve yeşil formayla ilk golünü atan Toni Vilhena'ydı." ifadelerini kullandı.
GAZZETTA GR: Fatih Terim ilk maçında 2-0 kazandı.
SDNA: Terim'in ilk maçında dominant Panathinaikos rakibini kolay geçti.
SPORTIME: Terim damgasını vurdu. Panathinaikos rakibini zorlanmadan geçti.
ONSPORTS: Bu Terim'in yedek kulübesindeki ilk maçıydı. Panathinaikos kolay bir şekilde kazandı.
NEWSBEAST: Terim'den ilk maçında 2-0'lık zafer.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
