Fatih Terim kadrosuna kavuşuyor
Galatasaray'da cezalar bitti, Emre Akbaba'dan başka sakat kalmadı. Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden sonra ilk kez bugün Sivasspor karşısına ideal kadrosuyla çıkacak.
Galatasaray uzun bir aradan sonra ideal kadrosuyla sahada olacak. Fenerbahçe derbisi sonrası verilen cezaların bitmesi, Emre Akbaba dışındaki sakatların da takıma dönmesiyle, Galatasaray bugün alternatifi bol bir kadroyla galibiyet arayacak.
Teknik direktör Fatih Terim bu geri dönüşten memnun, ancak buruk bir sevinç yaşıyor. Çünkü kendi cezası devam ediyor ve yine takımını tribünden yönetmek zorunda kalacak.
200. zaferinin peşinde
Bu arada Terim, 4 haftadır ertelediği, Galatasaray’ın başındaki 200. lig galibiyetine de bugün ulaşmak istiyor. Son olarak Kayserispor’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Aslan, son 4 haftada 3 beraberlik, 1 de yenilgi elde etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam

























