Fatih Terim: "Kadıköy'de 3'te 3 ile gidelim"
Galatasaray Teknik Direktörü, futbolcularına, Kasımpaşa mağlubiyetiyle puan kaybetme haklarını kullandıklarını anlattı ve "Şampiyonluk hala elimizde. Biz üstümüze düşeni yapalım yeter" dedi.
Hürriyet

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugünkü Bursaspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.
Kasımpaşa mağlubiyeti ile zirve yarışında Başakşehir'in 2 puan gerisine düşen futbolcularına hedef belirleyen Terim, "Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisine kadar 3 maçta 9 puan toplamalıyız" dedi.
AVANTAJ BİZDE
Fenerbahçe derbisine kadar oynayacakları Bursa, Karabük ve Konya maçlarından mutlak galibiyet hedefleyen Terim, "Hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Ancak halen her şey bize bağlı. Şampiyonluğa ulaşmak adına kimin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli. Tüm maçlarımızı kazanırsak kim ne yaparsa yapsın yine hedefimize ulaşıyoruz. Bu önemli bir avantaj. Bu avantajı yitirmeyelim" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi
