Fatih Terim ilk 11'de sürpriz yapmadı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçındaki en dikkat çekici hamlesi, Yasin Öztekin'i kulübeye çekmesi oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4. kez geri döndüğü sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçında büyük sürprizlere imza atmadı.
Fatih Terim, Igor Tudor'un sezon başından bu yana sahaya sürdüğü ideal 11'e yakın bir kadro sahaya sürerken, son haftalarda ilk 11'e kendini atan Yasin Öztekin'i kenara çekti.
Terim'in ilk 11'inde ileri uçta Feghouli, Belhanda, Rodrigues ve Gomis isimleri aldı.
SOL BEKTE TERCİH DENAYER
Öte yandan sakatlıktan yeni dönen Iasmin Latovlevici yedek kulübesinde yer alırken, sol bekte sağ ayaklı Denayer'e görev verildi. Terim imza töreninde de, daha önce solda sağ ayaklı bir oyuncu oynatmadığını belirterek, Linnes'e görev vereceğinin sinyalini vermişti.
Galatasaray'da sakatlığı olan Mariano'nun eksikliğinde de sağ kanatta görev Linnes'e verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon'da Rayan Cherki'den ayrılık kararı!

Akpom son sözü söyledi; Lille, Avrupa biletini kaptı

Marsilya, Greenwood ve Rabiot'la coştu

Paris Saint-Germain, geriden gelerek kazandı!

Alexandre Lacazette'den Lyon'a muhteşem veda!

Kevin De Bruyne: "Henüz kararımı vermedim"

Hull City'den Doğukan Sinik'e veda!

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!
