Fatih Terim, idari menajerlerle mini bir toplantı yaptı
Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim 6-8 oynayacak yeni orta saha isteğini net bir şekilde bildirirken, maç çıkışı idari menajerlerle mini bir toplantı yapıldı.
İki farkla öne geçtiği karşılaşmada iki puan kaybeden Galatasaray’da özellikle merkezde bloklar arasındaki aksaklıklar göze çarptı.
6-8 oynayacak mesafe kat edebilen, dirençli orta saha arayışında olan ve Gedson Fernandes için de çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda maç sonrası Fatih Terim de orta saha istediğini net şekilde bildirdi.
Maç sonu mini toplantı
Karşılaşmanın ardından aracına binen tecrübeli çalıştırıcı transfer işlerinden sorumlu profesyonellerden Şükrü Hanedar’ı yanına çağırırken Hanedar, Uğur Yıldız ve Necati Ateş’le mini bir toplantı yapıldı.
Transferde son düzlüğe girilirken Galatasaray, yeni orta saha transferini mutlaka çözmek istiyor. [ajansspor]
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta



























