Fatih Terim: "Gruptan çıkarsak UEFA'yı almayı konuşabiliriz"
Fatih Terim, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan çıkması halinde turnuvada şampiyonluk ihtimallerini konuşabileceklerini söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yendikleri maçın ardından UEFA Avrupa Ligi kazanma ihtimallerinin olup olmadığıyla ilgili soruyu yanıtladı.
"Bu takım 2000'i hatırlatıyor mu? O havayı soluyor musunuz?" sorusuna cevaben, gruptan çıkmaları durumunda bu ihtimali konuşabileceklerini söyleyen Terim, "Oyunu 1 saniye bile bırakmam, saha kenarında hep öyleyim. Ciddiyetten uzaklaşırlarsa da hiç hoşlanmam. Bu gruptan çıkarsak ki dinamik, genç bir grup transfer ettik. 3 maçta bu grupta 7 puanla lider gidiyorlar, bu bir başarıdır. Bu gruptan çıktığımız andan itibaren başka adımlar atabiliriz. O takım, 4 senenin sonunda, o günkü tam saha presi müthiş oynayan bir takımdı. Pas artık ezber hale gelmişti. Bu takım da zamanla o şekle gelecek. Deneme yanılma metodu orada, her sene 1-2 oyuncu katarak, oyun felsefesinden taviz vermeyerek çok büyük işler yapmıştık. Buradan çıktığımız anda söylediğinizi daha rahat konuşabiliriz. Hepimiz de öyle bir yolculuğu özledik. O takımın oynadığı oyun için bayağı çalışmamız lazım." yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

Marcao'dan açıklamalar: Galatasaray, Fenerbahçe, Kerem

PSG, sahasında rahat kazandı!

Rennes, Monaco'yu farklı geçti

Ajax, sahasında yine kayıp!

Juve, galibiyetsiz Fiorentina'yı geçemedi

Lens, Strasbourg'u tek golle devirdi



























