Fatih Terim, "Görüntüler elimde, dava edeceğim"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde tribünden küfür eden kişileri tespit ettiklerini söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettikleri maçta tribünde küfür eden kişileri tespit ettiklerini ve bu kişileri dava edeceğini söyledi.
Maçın seyircisiz olması gerektiğini vurgulayan deneyimli hoca, "Bizim bildiğimiz, maçlar seyircisiz oynanıyor. Bugün takımımız daha sahaya çıkarken küfür yiyor, arkasından hocalarımıza hakaret ediliyor. Biz seyircisiz oynadığımızı sanıyoruz ama öyle değil. Gerekli yerlere söylemenize rağmen, öyle bir şey söz konusu değil. Anlamadım. Akredite olacak sayı belli. Ben cezalıyken, yardımcılarıma yanımdaki locayı vermediler, burada bütün localar dolu. Herkes taşkınca küfür ediyor. Emniyet de orada, Spor Bakanlığına da, federasyona da yazıldı. Hepsini tespit ettik, en azından şahsım adına avukatlar gereğini yapacaktır. Oradan geçeceksin, ağzına geleni söyleyeceksin. Bu mudur seyircisiz oynama? Hepsi bizde mevcut. Küfürlerle, kafirlerle, seslerle, görüntülerle. Oradan herkes söver, oradan herkes kabadayıdır." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Haaland'dan Galatasaray öncesi çarpıcı istatistik!

Udinese, Verona deplasmanında zorlanmadı

PSG, Dro Fernandez'i açıkladı!

Thiago Almada için ayrılık sorusuna cevap

Crystal Palace'tan Mateta için 41 milyon euro'ya ret

Bayern Münih'e Sacha Boey'dan iyi haber

Bayern Münih'te Harry Kane ile yeni sözleşme

Arda Güler'in hareketi İspanya'da gündem oldu!

Milan'da ayrılığa onay: Youssouf Fofana

Sergio Ramos, Sevilla'yı alıyor!



























