Fatih Terim, Florya'da mesaide
31 Mayıs'ta Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek teknik direktör Fatih Terim, kontratının son günlerinde Florya'ya geldi.
Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ile ipler tamamen koptuktan sonra Fatih Terim'in seçim döneminde nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusuydu.
Fotomaç'tan Savaş Çorlu'nun haberine göre, İmparator, Bodrum'daki tatilini yarıda keserek dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Camia seçimlere odaklanmışken yeni sezon planlamasının aksamasını istemeyen deneyimli çalıştırıcı kolları sıvadı. Usta hocanın kontratı 31 Mayıs'ta sona eriyor.
Mevcut başkan Mustafa Cengiz "Beni düşman gören biriyle yola devam etmem" demişti. Terim kontrat bitimi olan ay sonuna kadar çalışacak. 19 Haziran'a kadar ise takım hocasız kalacak.
Savaş Çorlu: "Fatih Terim dün geldi ve Florya'da mesaisine başladı. 31 Mayıs'a kadar sözleşmesi var. Görevinin başındaymış gibi çalışmalarına devam etti" pic.twitter.com/TBdsVjfBzy
— Webaslan.com (@webaslan) May 29, 2021
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta
























