Fatih Terim 'fırsat'ı gördü: Yacine Adli
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bordeaux'nun küme düşürülmesi sonrası 20 yaşındaki Fransız orta saha Yacine Adli için harekete geçti.
Takvim
Fotoğraf : AA
Bordeaux'nun başarılı orta saha oyuncusu Yacine Adli, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sıralarda yer alıyor.
Tecrübeli hoca, PSG'deki döneminden bu yana genç Fransız'ı takip ediyor. PSG'deyken oyuncuyu kadrosuna katamayan Terim, Bordeaux'un küme düşürülmesinin ardından yeniden harekete geçti.
Hatta 20 yaşındaki on numarayla görüştü. Kendisiyle ilgili fikirlerini ve planlarını anlattı. Şimdi Adli ve Bordeaux'tan gelecek yanıt bekleniyor.
Geçen sezon Bordeaux formasıyla 36 resmi maça çıkan ve bu maçların büyük çoğunluğunda merkez orta saha olarak görev alan 20 yaşındaki Adli, 2 gol atıp 5 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!

Fabian Hürzeler'den takımına övgü























