Fatih Terim: "Dinlenin, öyle gelin"
Rize deplasmanı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Galatasaray’da bugün izin yapılacak. Fatih Terim dünkü çalışmada oyuncularına, “Kutlamayı yaptınız. Şimdi dinlenin öyle gelin, önümüzde finaller var” mesajını verdi.
Fanatik
Florya’da gözler Rizespor deplasmanına çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekip, Beşiktaş zaferi sonrası dün sabah yapılan antrenmanla provalara başladı. Cim Bom bugünü ise izinli olarak geçirip yarın tekrar tesislerde toplanacak.
Teknik patron Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Beşiktaş maçından sonra bol bol kutlama yaptınız. Şimdi dinlenin, kafanızı toplayıp öyle gelin. Önümüzde çok önemli finaller var. Rizespor maçıyla her şeye baştan başlayacağız. Hızımızı kesmeden yolun sonuna kadar gitmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüyor!

Edin Dzeko'dan geleceği için açıklama!

Nottingham Forest'tan Vitor Pereira kararı

Bayern Münih, Manuel Neuer ile sözleşme uzattı

Middlesbrough'tan Southampton için men talebi!

Bernardo Silva: "Dünya Kupası'ndan önce transfer olmak istiyorum"

İspanya'da nefes kesen yarış: Kümede kalma!

Acun Ilıcalı: ''Futbol dünyasına casusluk getirdiler''

Real Madrid'den tepkiler altında galibiyet!
























