Fatih Terim, Diagne'den vazgeçmiyor
Fatih Terim'in Mbaye Diagne'de ısrarcı olacağı ve Senegalli forvetin ilk 11 çıkmaya devam edeceği öğrenildi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 4-1 kazanılan Kasımpaşa maçını boş geçen golcüsü Mbaye Diagne'ye destek verdi.
Fatih Terim'in Diagne'de ısrarcı olacağı ve Senegalli forvetin ilk 11 çıkmaya devam edeceği öğrenildi.
Terapiye alınan Diagne, Florya dışında ise ailesiyle stres atıyor. Galatasaray'a 4 buçuk yıllık imza atan Senegalli oyuncu, pazartesi günü evi için kapsamlı bir alışveriş yaptı ve ailesiyle birlikte İstanbul'a kalıcı olarak yerleşmeye karar verdi.
KASIMPAŞA MAÇI SONRASI
FATİH TERİM'İN O SÖZLERİ;
Fatih Terim, Diagne'den memnun olduğunu söyledi. Oyuncunun çok koştuğuna dikkat çeken Terim, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Diagne belki gol atmıyor ama oyun içerisinde rakip defansın tamamen ona konsantrasyon sağlaması, bizim geride koşan oyuncularımız için boş alan oluşturuyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Haaland'la üç puana uzandı!

Donyell Malen yıldızlaştı, Aston Villa iki golle kazandı!

Everton, Crystal Palace'ın serisini bitirdi!

Bologna, Pisa'yı farklı geçti

Wolverhampton'a 86'da şok!

Newcastle United, sahasında Postecoglou'yu üzdü!

Amorim'den kaleci tercihi için açıklama!

Liverpool için her şey tersine döndü!

Arsenal'den Kenan Yıldız'a yakın takip!

Athletic Bilbao'dan Filistin'e özel destek
