Fatih Terim derbinin kilidini belirledi
Son 4 maçta kaybedilen 7 puanı sakat oyuncuların çokluğuna bağlayan teknik direktör Fatih Terim, milli ara ile nefes aldı.
Sabah

Son 4 maçta kaybedilen 7 puanı sakat oyuncuların çokluğuna bağlayan teknik direktör Fatih Terim, milli ara ile nefes aldı. Bu sürede Engin Baytar'ın takıma dönüşünü dört gözle bekleyen İmparator, derbide Beşiktaş'ın kilidini Engin ile açmanın hesaplarını yapıyor. Selçuk İnan'daki form düşüklüğünü de Engin'in yokluğuna bağlayan Galatasaray'ın teknik patronu, orta sahayı Sabri- Selçuk-Melo-Engin ile oluşturmaya kararlı.
Riera'yı yedek kulübesine çekecek Fatih Terim, Baros'un iyileşmesiyle çift forvete dönüş hazırlıklarında. Elmander geçen hafta "Baros ile oynamak istiyorum" diyerek teknik heyete mesaj göndermişti. İsveçli forvet 0-0 biten Mersin İ.Y. maçında kaçırdığı golleri de ileri uçta yalnız kalmasına bağlamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leeds United'dan teklif: Igor Paixao

Manchester City, James Trafford'u kadrosuna kattı

Viktor Gyökeres'e vize çıktı: Londra'ya gidiyor!

Manchester United'ta kaleci bilmecesi

Bayern Münih gözünü Luis Diaz'a dikti

Juventus'tan Chelsea'ye yanıt: "Kenan satılık değil"

Porto'ya Juventus'tan sağ bek!

Roma, Eljif Elmas'ı takipte!

Juventus'tan sağ beke takviye

Arsenal, Mosquera transferini açıkladı
