Fatih Terim: "Daha kaybettiğimiz bir şey yok"
Alanyaspor karşısında ortaya konan performans Fatih Terim'i hayal kırıklığına uğratırken, tecrübeli hoca takımıyla yaptığı konuşmada, "Üzülmeye zamanımız yok. Hiçbir şey bitmedi, lige dönmemiz gerekiyor" diyerek Kasımpaşa maçını işaret etti.

Cim Bom'da gözler lige çevrildi... Sarı- Kırmızılılar, pazar günü ligde Kasımpaşa'yı mağlup ederek seriyi sürdürmek ve kupadaki Alanya yenilgisinin yaralarını sarmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim, rotasyonlu kadronun performansı karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, mücadele sonrası soyunma odasında takıma destek verme yolunu tercih etti. "Üzülmeye zamanımız yok" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Henüz hiçbir şey bitmedi. Lige dönmemiz gerekiyor. Güzel bir seri yakaladık, buna devam edebiliriz. Buna bir yol kazası gözüyle bakalım. Rövanşı ayrıca konuşuruz. Şimdi sizden tamamen lige konsantre olmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.
En kritik üç karşılaşma
Galatasaray, ligdeki Kasımpaşa sınavının ardından kupada Alanya ile rövanş mücadelesine çıkacak. Aslan'ın gelecek hafta ligdeki rakibi ise Yeni Malatya. Sarı-Kırmızılılar bu üç karşılaşmayı da kazanarak, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisine kupada yarı finale yükselmiş, ligde de zirve yarışına daha da yaklaşmış bir şekilde çıkmayı hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
