Fatih Terim çözüm arıyor
Derbide kaybedilen 2 puanla birlikte şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Galatasaray yara sarmaya çalışıyor. Teknik patron Terim, kaybolan motivasyonu yerine getirmek için formül arayışında.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 berabere sona eren Fenerbahçe derbisi sonrası kaybolan takım motivasyonunu yerine getirmek için formül arıyor. Kaybedilen 2 puanla birlikte şampiyonluk yarışında ağır darbe alan ve yaralarını sarmaya çalışan Aslan’da, antrenmanların oldukça keyifsiz geçmesi, tecrübeli hocayı bir hayli rahatsız etmiş durumda. Terim’in bugünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir motivasyon toplantısı yaparak, kalan 6 haftayla ilgili görüşlerini aktaracağı öğrenildi.
Ekibiyle toplantı halinde
Şampiyonluk yarışının 5 puanlık farka rağmen bitmediğini düşünen Fatih hoca, kurmaylarıyla beraber toplantı üstüne toplantı yapıyor. Bir yandan Kayserispor analizine başlayan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan sakat ve cezalıların yokluğunda ilk 11’e doğru dokunuşları yapabilmek adına görüş alışverişinde bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar



























