Fatih Terim: "Çok dikkatli olmak zorundayız"
23 maçın 17'sini kaybeden ve ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'ün kendilerine karşı büyük bir hırsla mücadele edeceğini vurgulayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarınki kritik deplasman öncesi öğrencilerine uyarılarda bulundu.
Galatasaray'ın ligde Karabük ile oynayacağı deplasman maçı öncesi, teknik patron Fatih Terim'den öğrencilerine uyarı geldi.
Bu sezon çıktığı 23 lig maçında 17 mağlubiyet yaşayan ve dibe demir atan Karabük'ün, son şanslarını kullandığını ve kendilerine karşı büyük bir hırsla mücadele edeceğini kaydeden tecrübeli hoca, "3 puan garanti değil. Çok dikkatli olmak zorundayız. Basit bir hatayla gol yiyebiliriz ya da geciken gol baskı yaratabilir. 90 dakika konsantrasyonu hiç bozmadan devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Rakibi önde baskı ve hızlı pas temposuyla yıpratmaları gerektiğini hatırlatan Terim, "Özellikle kanatları çok iyi kullanmalıyız. Bekler hep hücuma katılmalı. Golü bir an önce bulmalıyız" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"


























