Fatih Terim çılgınlığı! 4 bin ek...
Deneyimli çalıştırıcının ilk karşılaşması olan Göztepe maçını kapalı gişe oynayan Cimbom’da yönetim, kombinede 2. partiyi satışa sunuyor. Sezon başında yaklaşık 39 bin sezonluk bilet satan Sarı- Kırmızılılar, 4 bin civarında daha kombineyi piyasaya sürecek
G.Saray’da 4. dönemine başlayan Fatih Terim’in yeniden takımın başına gelmesi, taraftarların kulüplerine olan ilgisini de oldukça arttırdı.
Göztepe maçında tribünleri tamamen dolduran Sarı-Kırmızılı taraftarlar, kombine kartlarda 2. partinin piyasaya sürülmesi yönünde Özbek yönetimine talepte bulunuyor. Seyircilerin bu talebini karşılıksız bırakmayan yönetim ise, kolları sıvadı. Sezon başında yapılan transferlerin ardından yaklaşık 39 bin sezonluk bilet satan Sarı-Kırmızılılar, ligin ikinci devresi için de 4 bin civarında yeni kombineyi satışa sunmaya karar verdi.
Şampiyonluk yolunda kalan 10 bin koltuğu tek maç üzerinden satması durumunda daha fazla gelir elde edeceğini bilen Özbek yönetimi, buna rağmen taraftarın tepkisini çekmemek için 4 bin civarında kombine satma kararı aldı. Kalan 6 bin koltuk ise tek maç usulüyle satılacak.
‘NEREDE KALMIŞTIK’ ÜRÜNLERİ DE YOK SATIYOR!
Cimbom’la anlaştığını Twitter hesabı üzerinden ‘Nerede kalmıştık’ mesajıyla duyuran Fatih Terim’in bu sözü, atkı ve tişörtlerin üzerine basılarak GSStore’da satılmaya başlamıştı. Şimdiye kadar 50 bin adet ürün satan Sarı-Kırmızılılar’ın buradan 750 bin TL civarında gelir elde ettiği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!

Barcelona'da Lewandowski belirsizliği!

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

























