Fatih Terim: "Çantada keklik değil!"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik Konyaspor maçı öncesi Florya'da ağırlığını hissettiriyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Aslan'ın şimdiden şampiyon ilan edilmesinin takımı etkilememesi için önlemlerini aldı
Süper Lig’in 30. haftasında lider M.Başakşehir’in evinde Göztepe’ye yenilmesinin ardından Konya deplasmanı öncesi liderlik şansı doğan Galatasaray, kritik mücadeleye büyük bir özveriyle hazırlanıyor.
Habertürk'ün haberine göre Florya’daki antrenmanlarda oldukça hırslı olan futbolcuların bu görüntüsü, teknik direktör Fatih Terim’i de son derece memnun ediyor.
Kupadaki Y.Malatya deplasmanında alınan 5-2’lik rahat galibiyetin ardından da takımını öven deneyimli çalıştırıcı, Konya maçında da benzer performansı öğrencilerinden bekliyor. Ancak Başakşehir’in kaybetmesiyle birlikte 2 gündür kamuoyunda Galatasaray şampiyonluğunun “çantada keklik” görülmesi İmparator’u rahatsız etti.
Kalan maçların zorlu geçeceğini bilen Terim, kupayla birlikte 6 final oynayacaklarını belirtmişti. Daha Konya’yı yenip lider olmadan fazla havaya girilmesini istemeyen tecrübeli çalıştırıcının, Florya’da devamlı oyuncularına uyarılarda bulunarak rehavetten kaçınmaları için uğraştığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi


























