Fatih Terim: "Bir arkadaşımız Mısır'da, diğeri İtalya'da..."
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtirken sürecin nasıl işlediğiyle ilgili de bilgilendirme yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer için tüm dünyada arayışlarını sürdürdükleri ve transferi nasıl yaptıklarını da anlattı.
Transfer süreciyle ilgili konuşan Fatih Terim, "Kulüplerde transferi teknik adamlar yapmaz. Bir ekip vardır. Sen söylersin şu meziyetlerde oyuncu arıyorum diye, onlar da bulur. İki oyuncu arasında kalırsınız o zaman şu oyuncu daha faydalı olur diye tavsiye ederler." ifadelerini kullandı.
"15-20 İSM LİSTEMİZDE..."
Galatasaray'ın teknik patronu, tüm dünyada oyuncu aradıklarını belirterek, "Şu an bir arkadaşımız İtalya'da, bir arkadaşımızı tekrar Mısır'a gönderiyoruz. Listemizde dünyanın her yerinden 15-20 isim var." dedi.
"PARAMIZ OLSAYDI TETTEH VARDI"
Ara transfer döneminde ismi sık sık Galatasaray ile anılan Sparta Praglı Benjamin Tetteh'ten örnek veren Terim, "Paramız olsaydı Tetteh diye bir oyuncu vardı. Konuştuk, her şey tamam. 3-4'e alacağımız oyuncuyu 7-8'e alamadık." açıklamasını yaptı.3
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
