Fatih Terim bile bu kadarını beklemiyordu
TERİM BİLE BU KADARINI BEKLEMİYORDU
Ligin ilk yarısını lider Demir Grup Sivasspor'un 10 puan gerisinde kapatan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tecrübesini konuşturdu ve 4 haftada puan farkını 3'e indirdi. (Sabah) İşte tecrübeli hoca ile yeniden doğan o yıldızlar ve takıma verdikleri katkı:

MARIO LEMINA
Nzonzi'yi gönderen Terim, Gabonlu ön libero için sistemini değiştirdi ve 4-2-3-1'e geçti. İyi bir devre arası kampı geçiren Lemina, Melo'yu hatırlatan performans sergiliyor.

MARIANO
Linnes'in dönüşüyle Brezilyalı sağ bek vites artırdı. Rekabetten olumlu etkilenen Mariano ligde üst üste 3 maçtır asist yapıyor.

RYAN DONK
Stopere transfer yapamayan Fatih Terim'in can simidi Hollandalı oyuncu oldu. Marcao ile uyum yakalayan Donk, savunmayı toplarladı.

JEAN MICHAEL SERI
Devre arasında Seri'nin Lyon'a gitmesine izin vermeyen Fatih Terim, Lemina'nın partneri olarak Belhanda'yı değil Fildişili yıldızı tercih etti. Seri de ikinci yarıda çıkışa geçti ve Lemina ile birbirlerini tamamlıyorlar.

EMRE AKBABA
1 senedir sakatlıklarla boğuşan Emre'nin dönüşü muhteşem oldu. Terim'in yeni 10 numarası olan Emre, forma giydiği her maçta skora etki ediyor.

ADEM BÜYÜK
Falcao ve Andone'nin yokluğunda şansını çok iyi değerlendiren Adem, gol sayısında Kolombiyalı dünya yıldızını da geçti.


Bournemouth'tan Zabarnyi için 68 milyon euro'luk talebi!

PSV, Sildillia'yı transfer etti!

En-Nesyri'nin transfer rekorunu egale etti

Emiliano Martinez, Manchester United'a doğru

Napoli, Lorenzo Lucca'da mutlu sona ulaştı

Frankfurt'tan 80 milyon Euro'luk teklife ret!

Liverpool, Rodrygo için devreye giriyor

Eljif Elmas için 12 milyon euro!

Barcelona'nın Ter Stegen kararına tepki!

Ajax, Raul Moro'yu kadrosuna kattı!
