Fatih Terim: "Başınızı önde görmek istemiyorum"
Florya'daki görüşmede öğrencilerine çok önemli bir avantajı kaybettiklerini hatırlatan Fatih hoca, "Başınızı önde görmek istemiyorum. Pazar gününe kadar kendinize gelin, pes etmek diye bir şeyi kabul etmiyorum" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bitime 6 hafta kala lider Başakşehir'le puan farkının 8'e yükselmesine rağmen, pes etmeyi düşünmüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün sabah yapılan antrenman öncesi öğrencileriyle konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu halinizi beğenmedim. Başınızı önde görmek istemiyorum. Başakşehir'le bir final maçına çıkacağız. Pazar gününe kadar kendinize gelin, bugüne kadar olmadı, bugünden sonra da pes etmek diye bir şeyi kabul etmiyorum. Biz elimizden geleni, üzerimize düşen görevi yapalım, kazanalım, ondan sonra neler olacağına bakarız. Ama kötü gidişi kabullenmiş bir oyuncu grubu görmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.
YÖNETİMLE BİR ARAYA GELECEK
Fatih hoca, 1-2 gün içerisinde Florya'da yöneticilerle buluşacak. Özellikle 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ı tesislere davet eden Terim, son dönemde Galatasaray aleyine yapılan haksızlıkların hesabının somut olarak sorulması için geç kalınmadan harekete geçilmesini isteyecek.
Terim, yeni sezon transfer çalışmalarının da 'hayal kırıklığı' yaşanmadan tamamlanması için operasyonun bir an önce bitirilmesi talebinde bulundu. Deneyimli hoca, gönderilmesini düşündüğü oyuncuların listesini de Albayrak'a iletecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
