Fatih Terim, babasını ziyaret etti
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, rahatsızlanan babasını Adana'da ziyaret etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Adana'da özel bir hastanede tedavi altında olan babası Talat Terim'i ziyareti sonrasında hastane önünde bekleyen sevenleriyle sohbet etti. Tecrübeli hoca babasının durumunun normale döndüğü söyledi.
Galatasaray'ın ile oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçının ardından Adana'da özel bir hastanede tedavi altında olan babasının durumunun kötüleşmesinden dolayı ilk uçakla Adana'ya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün babasını ziyaret edip durumu hakkında bilgi aldıktan sonra hastane önünde bekleyen sevenleriyle sohbet etti. Tecrübeli teknik adam, babasının durumunun normale döndüğünü ve daha da iyi olacağına inandığını belirtti ve sevenlerinin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.
ÇOK SAYIDA ZİYARETÇİ
Fatih Terim'in babası Talat Terim'i ziyaret etmek için Adana spor camiasından pek çok isim hastaneye geldi. Terim'in babasını ziyaret ettikten sonra çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Fatih Terim ile görüştük. Evet babasının durumu biraz kritik. Ama inşallah iyiye gidecek ve toparlayacak" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
