Fatih Terim: "Aynı şartlarda değiliz"
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yoğun maç fikstüründen dolayı Başakşehir ile aynı şartlarda olmadıklarını ifade etti.
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir maçından önce açıklamalarda bulundu.
Yoğun fikstür hakkında konuşan Terim, "Gönül ister ki 1 haftada 1 maç oynayalım, dinlenelim, eşit şartlarda olalım ama maalesef böyle. Bunlara alışmak lazım. Bunu daima bir sebep olarak kullanmamak lazım. Oyuncularıma da bunu söylüyorum. 2 idman yapabildik. Bu hafta bizim için daha ciddi bir hafta. Hem bugün, hem Perşembe hem de hafta sonu bizim ne durumda olduğumuzu geri bildirim olarak gösterecek. Burada geçen sezon enteresan bir maç oynadık. 42 defa ceza alanına girip 22 şut atan bir takım olarak sonuç alamamıştık" dedi.
Yeni transfer Etebo hakkında konuşan Terim, "Etebo'yu maçta kullanmak için kadroya aldım. İmkan olursa görmek istiyorum. Arkadaşlarına da alışması açısında oynamasını arzu ediyoruz. Bakalım olaylar nasıl gelişecek" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!

Hoffenheim'dan Lyon ile Avrupa'da siftah

İki penaltı, 3 gol, kırmızı kart ve Milan kayıp!

Zeki Çelik attı, Juventus evinde 1 puan aldı!

Marsilya'dan Avrupa Ligi'nde 0!

Romano duyurdu: Arda Güler, imzayı attı!

Gerard Pique'den El Clasico için iddialı tahmin

Jamie Carragher: "Bruno Fernandes'in yaptığı utanç!"

Dimitar Berbatov'dan Manchester United'a ağır eleştiri!

Leonardo Bonucci: "Hedefim Juventus"























