Fatih Terim: "Avrupa'yı bırakmayalım"
Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.
Süper Lig’in 32. haftasında bu akşam Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Galatasaray, 7 haftalık mağlubiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor.
Şampiyonluk yarışında havlu atan Cimbom, kalan 3 maçını kazanıp ligi bitirebileceği en üst noktada tamamlamak istiyor.
Trabzonspor’un katılamaması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne 3. olup gidebilecek olan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan UEFA Avrupa Ligi bileti bile alamayabilir.
Sakat, cezalı ve kontratı biten oyuncular nedeniyle bir hayli eksiği bulunan teknik direktör Fatih Terim de takımına bu konuda uyarılarda bulunuyor.
Şampiyonluk kaçsa da taraftarların arkalarında olduğunu hatırlatan İmparator, “Bu sezon şampiyonluk armağan edemedik. Ancak gelecek sezon yaşayabileceğimiz başarıları da riske atmayın. Avrupa’yı bırakmayalım” sözleriyle öğrencilerine uyarılarda bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"
























