Fatih Terim, ''2000'' orta sahasını planlıyor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce başarılı olduğu dönemlerdeki gibi yine orta sahada hareketli isimlere ağırlık vermeyi planlıyor.
Galatasaray'da Fatih Terim planlarını titizlikle yapıyor. Tecrübeli teknik adam, transfer dönemi sonrası kadro yapısında güçlü bir orta saha kurarak geleneğini de devam ettirdi.
Terim, Galatasaray'daki 4. döneminde yine orta sahaya takviye yaptı. Daha önce 1996-2000 ve 2011-13 yılları arasında kazanılan başarılarda Terim'in ünlenen orta sahaları öne çıktı. 96-2000 arası UEFA Kupası'na kadar giden yolda, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Tugay Kerimoğlu ve Suat Kaya gibi isimlerden güçlü bir orta saha kurulmuştu.
2011-13 arasında da Felip Melo, Hamit Altıntop ve Selçuk İnan gibi başarılı isimlerle orta saha canlı tutulmuştu. Bu sezon başında da yeniden Devler Ligi sahnesine dönecek olan Fatih Terim'in takımı Fernando, Emre Akbaba ve Badu Ndiaye gibi isimlerle yeni bir yapılanmanın içine girdi.
Terim, bir kez daha orta sahada ideal 3'lüsünü buldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!





















