Fatih Terim, 2 ay önce bugünü gördü!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2 ay önce puan farkının 8 olduğu dönemde yaptığı açıklamalar bugün yeniden gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek liderliği ele geçirdi.
Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in 2 ay önce puan farkının 8 olduğu dönemde yaptığı açıklamalar bugün yeniden gündem oldu. Tecrübeli teknik adamın aylar önceki öngörüsü bugün gerçekleşmiş durumda.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in 3 Mart 2019'da BB Erzurumspor ile oynanan maç sonrası bir basın mensubunun sorduğu, "8 puanlık farkın kapanacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna "Böyle giderse 8 puan farkı kapanır mı diye sormuyorsunuz ama. 8 de kapanır, 18 de kapanır. Yeter ki biz kazanalım." yanıtını vermişti.
Terim'in o sözlerinin ardından sarı kırmızılılar ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti ve liderliği ele geçirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Newcastle United, Elanga'yı açıkladı!

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!
