Fatih Demireli'den Boey açıklaması: "Çok şaşırdık"
Galatasaray Gelişim Direktörü Fatih Demireli, Bayern Münih'e gönderilen Sacha Boey'in yaşadığı sakatlıklar ile ilgili Alman basınına konuştu.
Galatasaray Gelişim Direktörü Fatih Demireli, Bayern Münih'e gönderilen Sacha Boey'in yaşadığı sakatlıklar ile ilgili Alman basınına açıklamalarda bulundu.
Demireli, yıldız oyuncunun Galatasaray'da çok sık sakatlık yaşamadığını ve bu yaşadıklarının şanssızlıktan kaynaklı olduğunu ifade etti.
"BİZ DE ÇOK ŞAŞIRDIK"
Sacha Boey'in sürekli sakatlanmasına şaşırdıklarını söyleyen Fatih Demireli, "Biz de çok şaşırdık. Bizde oynarken en ufak bir ağrısı ve sızısı olmadı. Gerçekten iyi antrenman yapan üst düzey bir futbolcuydu." ifadelerini kullandı.
"BÜYÜK ŞANSSIZLIK"
Açıklamalarına devam eden Demireli, "Onun Bayern'de de çalışkan ve kötü bir yaşam tarzına sahip olmadığını biliyorum. Muhtemelen bu tamamen şanssızlıktan kaynaklı."
4 KEZ SAKATLIK YAŞADI
Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30+5 milyon euroya transfer olan Fransız futbolcu, Alman devinde 4 farklı sakatlık yaşadı. Boey'in Bayern'e transfer olduğu 2023-24 sezonundan sonra 160 günü sakatlıkla geçti. 24 yaşındaki oyuncu sakatlığı sebebiyle 29 maç kaçırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























