Farfan'da son nokta koyuluyor
Jefferson Farfan için Aslan 6 milyon Euro önerdi, Schalke 8 milyon Euro’da diretti. Başkan Aysal bu hafta Almanya’da resmen görüşüp noktayı koymak istiyor.
Sabah

Teknik direktör Fatih Terim’in kanatlarda hücuma yönelik olarak oynayabilecek bir isim talebinin ardından yöneticiler de listedeki isimlere yönelirken Jefferson Farfan en çok öne çıkan oyuncu oldu. 28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2016 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunurken G.Saray, 6 milyon Euro’luk teklifini Schalke’ye iletti.
Ancak Alman ekibi, Perulu oyuncusu için 8 milyon Euro isteyince G.Saray da frene bastı. Başkan Ünal Aysal, tavan bonservis bedeli olarak Wesley Sneijder için ödediği 7.5 milyon Euro’yu aşmayacağını daha önceden de açıklarken Farfan için de bu rakamı aşmama kararı aldı.
FARFAN HAZIR...
2008-09 sezonundan bu yana Schalke’de forma giyen Farfan bu sezon ise 37 maçta forma giyerken 7 gol atıp 10 kez de asist yaptı. 28 yaşındaki oyuncu için başkan Ünal Aysal, bu hafta masaya oturup Schalke’yi ikna etmek üzere harekete geçecek.
Alman ekibinin bir türlü rakamı aşağıya çekmemesi üzerine harekete geçen Aysal, Farfan transferini bitirerek Fatih Terim’e verdiği ‘kampa kadar transferi bitirme’ sözünü de yerine getirmek istiyor.
Schalke ile arada kalan 2 milyon Euro’luk farkı azaltmak için pazarlığa oturacak olan sarı-kırmızılı yetkililer Perulu oyuncuyu da daha önceden ikna ettikleri için masaya elleri daha güçlü oturacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
