Falcao'ya kavuştuk!
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli aranın ardından yeni transferlere ilk 11'de görev verdi.

Süper Lig'de milli aranın ardından Galatasaray, Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı-kırmızılı takım, sahaya yeni transferleriyle çıktı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son transferlerden Mario Lemina ve Radamel Falcao'yu Kasımpaşa karşısında sahaya sürdü.
Kalede her zaman olduğu gibi Fernando Muslera yer alırken, sarı-kırmızılı takımın defans hattını Mariano, Christian Luyindama, Marcao ve Yuto Nagatomo oluşturdu.
Orta sahada Steven Nzonzi ile Mario Lemina yer aldı. Bu ikilinin hemen önünde Younes Belhanda oynarken, sağ kanatta Sofiane Feghouli, sol kanatta ise Ryan Babel şans buldu.
Forvet hatttında ise Mbaye Diagne'nin ardından Radamel Falcao tek forvet olarak yer aldı.Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

6 gollü maçta kazanan Dortmund!

Newcastle, Mourinho'nun Benfica'sını dağıttı!

PSV'den Napoli'ye karşı 6 gollü galibiyet

Haaland saymaya devam etti; Manchester City kazandı!

Arsenal, Atletico Madrid'i 14 dakikada yerle bir etti!

Hakan Çalhanoğlu gol attı; Inter, USG'yi dörtledi!

2 kırmızı kartlı, 9 gollü maçta PSG, Leverkusen'e gol olup yağdı!

VAR kararı maça damga vurdu: Barcelona, Olympiakos'a fark attı!

Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!
