Falcao, Kolombiya'dan çok mutlu dönüyor!
Falcao, Kolombiya Milli Takım formasını 34 yaşında da giyebilmenin ve gol atabilmenin kendisi için gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Akşam
Galatasaray'ın süper starı Radamel Falcao, Sarı-Kırmızılı takımda gösterdiği performansın ardından Kolombiya Milli Takımı'na yeniden forma giymeye başladı.
Ülkesinin 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Venezuela ve Şili ile oynadığı maçlarda süre alan El-Tigre, Şili karşısında son dakikada attığı golle takımına beraberlik kazandırdı.
Bu golden sonra ülkesinde gündem olan Falcao, dün yine Kolombiya basınına birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
"alkhaleejtoday.co"ya konuşan golcü oyuncu, "Benim için bu yaşta bu ülkenin milli takım formasını giymek büyük bir gurur kaynağı... Çok sevdiğim ve hayatım boyunca giymek istediğim bu formayı formda olduğum sürece giyerek ülkeme katkıda bulunmaya devam etmeliyim" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta
























