Falcao ile Galatasaray, Barcelona'nın rakibi oldu!
Radamel Falcao’nun Galatasaray'a gelişi, Eylül ayında dünyada en çok konuşulan transferler arasında zirvede yer aldı.
Eylül ayı Galatasaray’ın sosyal medya hesapları için tarihin en verimli dönemine sahne oldu.
Dünyadaki tüm spor kulüpleri arasında Galatasaray’ın Instagram’ı, en fazla etkileşim alan ikinci sosyal medya hesabı oldu.
İlk sırada 91.5 milyonla Barcelona açık ara önde bulunurken, Galatasaray 71.9 milyonla; Juventus, Liverpool, Manchester United ve Real Madrid gibi takipçi sayısı çok daha fazla olan devleri geride bıraktı.
Bunda Radamel Falcao’nun transferi, geliş videoları, imza töreni sırasındaki paylaşımlar ve Şampiyonlar Ligi günlerindeki ilgi çok büyük rol oynadı.
Aslan’ın Türkiye’deki ezeli rakiplerinden Fenerbahçe, 29.3 milyon etkileşimle dokuzuncu, Beşiktaş ise 10.8 milyonla onyedinci sırada yer aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Genoa'yı iki golle geçti!

Atletico Madrid'den Ederson hamlesi!

Kenan Yıldız, "Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı" ödülünü aldı!

Atalanta üç gol ile güldü, iddiasını sürdürdü

Hoffenheim'den Ozan Kabak kararı!

Bayern Münih'e Harry Kane'den iyi haber

Udinese ile Como golsüz berabere kaldı!

İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor!

Vinicius Junior'dan yeni sözleşme açıklaması

Antoine Semenyo'den Rayan Cherki'ye büyük övgü

























