Falcao için teklif geldi mi? Mustafa Cengiz açıkladı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao'nun geleceği ve futbolcu maaşlarıyla ilgili kritik bir açıklama yaptı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'deki canlı yayında Radamel Falcao'nun geleceğiyle ilgili konuştu.
Mustafa Cengiz, "Kimin gelip gideceği hakkında bir şey diyemem. Özür dilerim. Herhangi bir futbolcu hakkında hiçbir şey demedim bugüne kadar, demem." ifadelerini kullandı.
"Bizdeki oyuncular hepsi en iyidir." diyerek sözlerini sürdüren Galatasaray Başkanı, "Teklifler gelir, gider ama bana Falcao için bir şey gelmedi. Resmi olmayan bir teklif için yorum yapamam." açıklamasını yaptı.
"FUTBOLCU GİDERİ 10 MİLYON EURO DÜŞMELİ"
Futbolcu giderleri konusunda da açık konuşan Mustafa Cengiz, "Acil alınması gereken önlemler var, bir de bu olayın sürmesinde alınacak önlemler var. Biz kısa ve uzun dönem için hesaplamalar yaptık. Kısa dönemde giderlerimizi azaltmalıyız. Yıllık 60 milyon euro vergi hariç profesyonel futbolcu giderimiz var. Bunun bir bölümünün inmesini istiyoruz. O bölüm de çok büyük değil, 10 milyon euro kadar. Bir şey değil. Benim 150 milyon euroluk gider bütçemde %10 bile değil. %10'a da çıkabilir ama bunu geçmez. Genel bütçede önemli bir düşüş değil ama acil bunun yapılması gerek. Ülke ve dünya çok zorlu bir durumda geçiyor." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

NBA yıldızı Shai Gilgeous-Alexander, Atletico Madrid'e ortak oldu!

Bologna, Matteo Darmian'ı kadrosuna kattı

Erling Haaland'dan taraftarına birlik çağrısı: "Birbirimize kenetlenmeliyiz"

Mikel Arteta: "Damarlarımda hala o zehir var"

Domenico Tedesco için ayrılık itirafı!

Real Madrid'de Mbappe krizi: Gece kulübü görüntüleri tepki çekti!

Modric'ten Real Madrid'e dönüş sinyali!

Arda Güler, ödülünü aldı!

Barcelona'da Deco'nun başarısı gündem oldu

Bayern Münih'te Neuer sonrası plan: Rui Silva sürprizi!






















