Eyüp Aydın: ''Topa vurdum gerisini hatırlamıyorum''
Galatasaraylı genç futbolcu Eyüp Aydın, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray formasını ligde ilk kez giyen ve ilk maçında asist yapan genç futbolcu Eyüp Aydın, Konyaspor maçının konuştu.
Eyüp Aydın, "İlk maçıma çıktığım için çok mutluyum. Bana bu şansı veren hocama çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar arkamda duran aileme, arkadaşlarıma, hocalarıma hepsine çok teşekkür ediyorum. Galatasaray kariyerime ilk dokunuşumla ilk asistimi yapıp böyle başlamak çok gurur verici. O yüzden diyecek pek bir şey yok." dedi.
Eyüp Aydın ayrıca, "Böyle şeylerin olması Allah'a mahsustur. Dua ettim, secdeye gittim. Allah'a teşekkür etmek istiyorum böyle bir şeyi nasip ettiği için. Topa vurduktan sonra gerisi ben de yok, hatırlamıyorum." ifadelerini kullandı.
Eyüp Aydın son olarak "Kazanarak devam etmek istiyoruz. Oynayıp oynamamam önemli değil. Önemli olan takım. Biz inşallah her maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." sözlerini sarf etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan Galatasaray için Ederson açıklaması!

Monaco 3 puanı 3 golle aldı!

Manchester City, yeni transferleriyle kazandı!

Sunderland, evinde West Ham'ı 3 golle geçti

Richarlison şov yaptı, Tottenham rahat kazandı!

Premier Lig'de tarihi an: 8 saniye kuralı ilk kez uygulandı

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!
