Evren Turhan: "Ali Palabıyık şaşırtmadı!"
Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, 2-2 biten Rizespor maçını değerlendirdi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, Takvim gazetesindeki köşesinde 2-2 biten Galatasaray - Rizespor maçını değerlendirdi.
İşte Evren Turhan'ın yorumları:
"Galatasaray, Rize maçını mutlak ve mutlak kazanmalıydı. İyi oyun veya kötü oyun fark etmez sonuç 3 puan olmalıydı.
Fatih hoca maça 4-4-2 düzeniyle başladı. Muğdat'ı ileride oynatarak Eren'e partner yaptı. Cezası biten Rodrigues ve Onyekuru ile kenarlardan etkili gelen Galatasaray, Rize karşısında maçı ilk yarıda forse eden takımdı. Orta sahada Feghouli ön tarafa dikine iyi paslar attı. İlk goldeki atak da onunla başladı ve Rodrigues devamında golü attı.
Fatih hoca ikinci yarıda Muğdat'ı oyundan alarak yerine Linnes'i sahaya sürdü ve 4-3-3'e döndü.
RAKİBİ DİRİLİTTİ!
Nagatomo'nun yaptığı nefis ortada ise Eren'e dokunmak kaldı. Coşkulu ve istekli oyununu sürdüren Galatasaray çok net posizyonlar da kaçırdı.
Galatasaray basit bir gol yiyerek maçı zora soktu ve 15-20 dakika bocaladı. Rakibini uyandırdı.
Oyundan düşen Galatasaray 2.golü de yiyerek Rize karşısında ileride çok arayacağı iki puanı sahada bıraktı.
Maçın hakemi Ali Palabıyık da 90. dakikada Linnes'in pozisyonunda VAR'a gitmedi ve Galatasaraylılar'ı şaşırtmadı!
MAÇIN EN İYİSİ: UMAR
Attığı gol ve yaptığı asistle yıldızlaştı.
MAÇIN EN KÖTÜSÜ: AHMET
Kendisine verilen şansı kötü kullandı.."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























