"Evime geldim"
Galatasarayımız'ın yeni sezonda kaleci antrenörlüğünü yapacak olan Claudio Taffarel Türkiye'ye ikinci evi olarak gördüğünü söyleyerek transferde kulübe yardımcı olacağını söyledi.
Anadolu Ajansı

Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Kupası'nı kazandığı dönemde kaleyi başarıyla koruyan, daha sonra 2004 yılında da yine kaleci antrenörlüğü yapan Taffarel, NTV Spor televizyonuna yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in kendisiyle yeniden çalışmak istemesinden duyduğu memnuniyeti aktarırken, "Fatih Terim'in projeleriyle zor günlerdeki Galatasaray, havasını yakalayacaktır. Kötü dönemin sebebi ambians eksikliğiydi. Takım ambiansı her şeyden önemli. UEFA şampiyonu takımın arkadaşlığı incelenmeli" dedi.
Taffarel, Galatasaray'da Terim'in diğer yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte geçmişin başarılarını takıma aşılayacaklarını ifade etti.
"TRANSFERE YARDIMCI OLACAĞIM"
Sadece kaleci için değil, Brezilya'daki bağlantılarıyla birlikte her mevki için transfere yardımcı olacağını aktaran Taffarel, "Transferde çok sakin olmalıyız. Florya'da devamlı toplantı yapıyoruz. Futbolcu kasetleri izleyip, transferi konuşuyoruz. Gelecek oyuncular Fatih Terim'in istediği takım ruhuna sahip olmalı" diye konuştu.
İtalya Ligi Serie A'da Lazio forması giyen ve adı Galatasaray'la geçen Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera hakkında yöneltilen soru üzerine Taffarel, "Muslera çok iyi bir kaleci. Birçok isim üstünde çalışıyoruz. En iyi seçimi yapacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
