Ever Banega: "Güzel duygulara sahibiz"
Galatasarayımızın transfer listesindeki Ever Banega, Sevilla-Hoffenheim maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasarayımızın transfer gündeminde yer alan Ever Banega, Sevilla'nın Hoffenheim ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında açıklamalar yaptı.
"GÜZEL DUYGULARA SAHİBİZ"
Takımının ilk golünü atan Banega, "Yine kazandık. Sezon öncesindeki bu galibiyetler, daha iyi hissetmemizi sağlıyor. Ligin başlamasına çok az kaldı ancak güzel duygulara sahibiz. Bu önemli" dedi.
"ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Yeni teknik direktör Lopetegui'nin sistemine adapte olmaya çalıştıklarını vurgulayan Banega, "Yeni bir teknik heyetimiz var ve farklı sistemle oynuyoruz. Yeni teknik adamın fikirlerine adapte olmaya çalışıyoruz. Sezon öncesinde buna adapte olmak daha kolay" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!






















