''Eusebio kadar gösterişli''
Galatasaray'ın 18'lik genç yıldız adayı Bruma, Portekiz basınında efsane oyuncu Eusebio ile kıyaslanırken, iki oyuncunun ortak yanları vurgulandı.
Webaslan Dış Haberler
Portekiz genç takımlarındaki kariyeri ve 21 Yaş Altı Milli Takımı'na seçildikten hemen sonra Ronaldo'nun cezalı duruma düşmesi nedeniyle A Milli Takıma davet edilen Bruma, Portekizli efsane Eusebio ile kıyaslanır duruma geldi.
Portekiz basınında çıkan ''Eusebio kadar gösterişli'' başlıkla haberde, Lüksemburg ile oynanacak karşılaşmada belki de yeni bir Eusebio'nun doğumuna şahit olunacağını belirtirken, Bruma'nın kariyeri le Eusebio'nun kariyeri kıyaslandı.
İki oyuncunun da Afrika doğumlu olup, Portekiz milli takımında forma giydikleri ve ikisinin de A Milli forma ile ilk maçlarına 18 ve 19 yaşlarında çıktıkları belirtilirken, Bruma'nın Eusebio'nun ayak izlerinden giden bir yıldız adayı olduğunun altı çizildi.
Dünya Kupası 2014 Avrupa Elemeleri F Grubu'nda Portekiz'in 15 Ekim Salı günü Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmada Bruma'nın da forma şansı bulacağı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!

Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj
























