"Eto'o'yu Galatasaray'a vermedik"
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in söylediği iddia edilen "Eto'o'yu Galatasaray'a verdim" sözleri yalanladı.

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto'o'nun Galatasaray'a verildiği yönünde medyada yer alan haberler üzerine görüştüğü Başkan Gültekin Gencer'in, kendisine "Öyle bir şey yok" dediğini açıkladı.
Hasan Ali Ceylan, Başkan Gültekin Gencer'in ağzından, Eto'o'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde medyada yer alan açıklamaları hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:
"Yurtdışında bulunan kulüp başkanımızla görüştüm. Eto'o'nun Galatasaray'a verildiği şeklinde açıklama yapmadığını ve böyle bir gelişme olmadığını söyledi. Kendisi 'Öyle bir şey yok' dedi."
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto'o'nun kilisede gerçekleştireceği evlilik töreni için İtalya'da bulunuyor. Eto'o, çocukları Maelle, Etienne, Sienna ve Lynn'in annesi Fildişili Georgette Nicole Tra Lou ile nikah tazeleyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Kenan Yıldız'a dev zam: İlk 5'e girecek!

Buonanotte'ye Chelsea'den kötü haber: Devler Ligi

Manuel Akanji'den transfer itirafı

Robert Lewandowski'den 100 milyon euro'ya ret!

Yves Bissouma, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yok!

Liverpool'dan sürpriz Chiesa kararı!

Donnarumma'dan Gazze mesajı!

Manchester United'ı kupadan eleyen 4. Lig ekibine ceza!

Cyle Larin Feyenoord'a kiralandı!

Erik ten Hag, 3 Maçta 6 milyon euro kazandı
