Eski takımından büyük sürpriz
Fransa 1. Ligi ekiplerinden Guingamp, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba'yı unutmadı.
Webaslan Dış Haberler
Fildişili yıldızın kariyerinde önemli bir yere sahip olan Fransa 1. Ligi ekiplerinden Guingamp'ın genç takımını çalıştıran antrenör Coco Michel, İstanbul ziyaretinde Didier Drogba'ya 11 numaralı bir forma hediye etti.
Coco Michel, stajı için Galatasaray Kulübü'nü seçerken, Didier Drogba'yı da ziyaret etti. Fildişili oyuncu bu ziyarette eski takımına kısa bir mesaj da gönderdi. Didier Drogba, kendisini unutmayan Guingamp takımına teşekkür ederken, takımın performansını ''Guingamp oyuncularını ve teknik direktör Jocelyn Gourvennec'i yaptıkları bu önemli iş için tebrik ediyorum'' sözleriyle değerlendirdi.
Genç çalıştırıcı Coco Michel de Drogba'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, ''Didier hiç değişmemiş, hala aynı Drogba, hala çok güçlü ve iyi. Tek fark, artık ona ulaşması daha zor'' ifadelerini kullandı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Joao Felix, Barcelona'yı istiyor

Hull City'de bir futbolcunun daha aracı devrildi!

Deniz Dönmezer, ocak ayında Hull City yolcusu

Enzo Fernandez: "Manchester City'de evimde hissediyorum"

15 Premier Lig kulübü, 'City düşsün' istemiyor!

Altyapıdan servet nasıl kazanılır? Real Madrid anlatıyor

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!






















