Eski Rumen hakem: "Ülkemize kara leke sürülmesin"
Romanya'nın bilinen uluslararası eski hakemlerinden Ion Craciunescu, PSG - Başakşehir maçında 4. hakem Coltescu'nun sözleriyle ilgili değerlendirme yaptı.
Romanya'nın geçmiş dönem en çok tanınan uluslararası hakemlerinden Ion Craciunescu, PSG - Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık konusuyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Maçın 4. hakemi nedeniyle bütün bir ülkeye kara bir leke sürülmemesi gerektiğini söyleyen Craciunescu, "Şampiyonlar Ligi centilmenliğiyle bilinen bir organizasyon. Bu gece gördüğüm bazı Rumenler canımı acıtıyor. Ben bir Rumenim, Rumenlerin yanındayım ama ırkçı bir ifade geçtiğinde o kişiyle aynı fikirde olamıyorum" diye konuştu.
30 yıldır Şampiyonlar Ligi organizasyonlarını takip ettiğini belirtek Craciunescu, böyle bir sebeple bir takımın maçtan çekildiğini görmediğini söyleyerek bunun yankısının dünya çapında oldukça büyük olacağını söyledi.
Ülkelerine bu kadar büyük bir kara leke olabilecek bir hata yapan hakemler nedeniyle ülkelerinin bu sözlerle anılmasından çekindiğini söyleyen Craciunescu, "Bilinçsizlikleri ve hazırlıksız olmaları nedeniyle bu ülkeye çok büyük kötürük getirdiler. Bu hakem uluslararası bir şampiyonada büyük bir hata yaptı, neden uluslararası bir maça verildi onu da anlayamadım" diyerek açıklamalarını tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

























