Eski G.Saraylı sıkıntıda!..
Galatasaray'da oynadığı dönemde taraftarın gözdelerinden biri olan Lucas Neill, 35 yaşında kulüp arıyor.
Webaslan Dış Haberler
Yaklaşık 4 ay oynadıktan sonra Japon Ligi takımlarından Omiya Ardija tarafından serbest bırakılan 35 yaşındaki oyuncunun, Avustralya forması ile Brezilya'da yer almak için bir kulüpte düzenli olarak forma giymek istediği belirtildi.
AVUSTRALYA'DA 10 KULÜBE ÖNERİLDİ AMA...
Avustralya Milli Takım Teknik Direktörü Ange Postecoglou da, yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun Dünya Kupası kadrosunda yer alması için, Mart ayına kadar bir takım bulması gerektiğini ifade etti.
İngiltere ve Katar Ligi ekiplerinde de forma giyen Neill'ın, Avustralya Ligi'nde yer alan 10 kulübe önerildiği, ancak hiçbirinin transfer için istekli olmadığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!





















