Eski dosttan Hamzaoğlu'na: "Yanlış..."
Galatasaraylı eski futbolcu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal, Galatasaray-İstanbul Başakşehir maçını değerlendirdi.
Fanatik
Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın efsane ismi Hakan Ünsal, Sarı-Kırmızılı takımın evinde İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalarak Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında ağır yara aldığı kritik müsabakayı değerlendirdi.
TRT'de yayınlanan Stadyum adlı programda yorumculuk yapan efsane futbol adamı, Cim Bom'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu'nu eleştirdi.
Ünsal, "Galatasaray'ın bugünkü puan kaybının sebebi her zaman destek verdiğim ama büyük hata yapan Hamza Hamzaoğlu'dur. 2-0'dan sonra Hamza hocanın, Bruma ve Sneijder dururken Yasin'i oyundan çıkarmasının bedeli 2 puan oldu" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!





















