Eski dost Avrupa devine...
Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve taraftarın sevdiği isimlerinde başında gelen tecrübeli hoca, Paris Saint-Germain'in başına geçmeye hazırlanıyor.
Webaslan Dış Haberler
Alınan başarısız sonuçların ardından takımdaki geleceği ciddi şekilde tartışılan Fransız teknik adamın, son olarak Barcelona karşısında alınan mağlubiyet sonrasında yönetim tarafından ciddi şekilde uyarıldığı iddia edildi.
Fransız basınında yer alan haberde, Paris Saint Germain ile Laurent Blanc'ın yollarının ayrılması muhtemel olarak belirtilirken, deneyimli teknik adamın yerine geçmesi olası olan antrenörlere yer verildi.
GALATASARAY'DAN İKİ İSİM...
Söz konusu haberde 2005-2007 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Jazira'nın başında bulunan Eric Gerets'in, Laurent Blanc'ın yerine göreve getirilebilecek isimler arasında bulunduğu kaydedildi.
Bahsi geçen listede yer alan ve Galatasaray'dan tanınan tek isim Eric Gerets olmadı. Belçikalı teknik adamın yanı sıra 2003-2004 yılları arasında Galatasaray forması giyen Frank de Boer da Laurent Blanc'ın koltuğuna aday gösterildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

Fransa'da gündem Berke Özer!



























