Eski Aslan geri dönüyor
Bir dönem Galatasaray'da da top koşturan Elano, Hindistan'a geri döndü.
Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Brezilyalı Elano Blumer, geçtiğimiz sezon başında formasını giydiği Hindistan Ligi ekiplerinden Chennaiyin FC'ye geri döndü.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Hindistan'da oynadığı dönemde Altın Ayakkabı kazanan 34 yaşındaki oyuncunun geri dönüşünün büyük mutluluk yarattığı aktarılırken, menajer Marco Materazzi de "Elano'yu 2. yılında da Hidistan'da görmek çok güzel. O, olağanüstü yeteneği ve üstün tekniği ile bu sezon bize yine büyük katkılar verecektir. İyi bir kadro kurmak için sıkı çalışıyoruz ve Elano da bu yönde attığımız önemli bir adım." ifadelerini kullandı.
Brezilyalı yıldız da, "Chennaiyin'de ikinci sezonumu geçirecek imzayı attığım için çok mutluyum. Özellikle stadımız Marina Arena'da bize destek veren taraftardan büyük zevk duydum ve ilk sezonumda fantastik anılarım oldu. Tutkulu taraftarımız, yönetimimiz ve takımımız ile Chennaiyin ailesini başarıya ulaştırmaya çalışacağız. Bu kez Chennaiyin'i şampiyon yapmaya kararlıyım." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























