Eski Aslan G.Saray'ı unutmadı

Galatasaray'ın eski oyuncularından Marcio, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe derbisinde istediği sonucu alacağını söyledi.  

Habertürk
Eski Aslan G.Saray'ı unutmadı
G.Saray, Kadıköy’de son olarak 14 yıl önce 2-1’lik skorla kazanmış, son golü de Marcio atmıştı. Brezilyalı futbolcu, o tarihten bu yana G.Saray’ın deplasmanda F.Bahçe’yi yenemediği hatırlatılınca, “İnanmıyorum! Bu bir şaka olmalı” yorumu yaptı.

Kariyerinin zirve yıllarını İstanbul’da yaşadığını belirten Marcio, “Terim, o maçta komik Arif’in yerine beni tercih etmişti. Önce Hasan sonra ben attım ve 2-0 yaptık. Sonra sarı kart gördüm. Maçın sonlarına doğru yerime Bülent girdi. Bir o maçtan sonra bir de UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra o kadar sevindik. Bu derbiyi takip edeceğim. G.Saray’ın bu kez kazanacağına tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler