Erman Toroğlu: "O pozisyonda penaltı yok"
Erman Toroğlu, Kasımpaşa'nın penaltı beklediği pozisyonu A Spor'da değerlendirdi.
Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Kasımpaşa maçındaki pozisyonları yorumladı.
İkinci yarıda Galatasaray ceza sahasında yaşanan pozisyonu yorumlayan Toroğlu, "Kerem-Varga pozisyonu penaltı değil. İki oyuncuda topa hamle yapıyor, Vargas kendini bırakıyor. Kırmızılı geliyor, mavili geliyor, kırmızılı topa doğru hamle yaparken, mavili dizinden çalıyor ve sonra kırmızılı ayağını indirmeye başlıyor. Ben penaltı vermem. İkisi de topa hamle yapıyor, mavili diziyle vuruyor, kırmızılı ayağını indiriyor, mavili kendini bırakıyor. Kırmızılı ayağını indiriyor, öteki kendini atıyor. Ben penaltı vermem, bence değil. Bu pozisyona ben çok net penaltı vermem." dedi.
Galatasaray'ın kazandığı penaltı için konuşan eski hakem, "Onyekuru’nun pozisyonu ise net penaltı." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























